Hogyan fogyjak eredményesen?

Legfrissebb cikkek

Mik azok a probiotikumok és miben segíthetnek?

Mik azok a probiotikumok és miben segíthetnek?

A probiotikumok az emésztőrendszerünkben természetes módon megtalálható, jótékony hatású mikroorganizmusok.

10 érv a mediterrán étrend mellett

10 érv a mediterrán étrend mellett

A mediterrán étrend nem csak nagyon egészséges, de nagyon ízletes is. Amennyiben szeretnénk életmódot váltani, úgy jól tesszük, ha emellett az étrend mellett döntünk, merthogy nagyon sokat tehetünk az egészségünk érdekében. Mutatjuk, hogy hogyan!

Immunstimulánsok: fokhagyma és bíbor kasvirág

Immunstimulánsok: fokhagyma és bíbor kasvirág

Amennyiben a szervezetünk, vagyis az immunrendszerünk legyengül, úgy nagyobb veszélynek vagyunk kitéve, hiszen a kórokozók gyakran megtámadhatnak, betegségeket és fertőzéseket okozva. Ennek megakadályozására lehet a segítségünkre két csodálatos gyógynövén

5 gyógynövény az idegek megnyugtatására

5 gyógynövény az idegek megnyugtatására

Sok gyógynövény arra is alkalmas, hogy lenyugtasson bennünket. Nem csak nyugtatnak, hanem a szorongást is csökkentik és a stresszoldó hatásuk is kiemelkedő. Mutatunk 5 gyógynövényt, amelyeket mindképpen be kell szereznünk, ha gyakran vagyunk idegesek.

Sok gyógynövény - 5 gyógynövény az immunitás fokozására – alkalmas az immunrendszer megerősítésére.

5 gyógynövény az immunitás fokozására

Léteznek olyan gyógynövények, amelyek már évszázadok óta bizonyítanak, azaz az egészségünket szolgálják, hiszen a betegségek megelőzésében vesznek aktívan részt. A gyógynövények, az immunitást is fokozhatják. Mutatjuk is, melyek ezek!

Szupertáplálékok a tüdőnek

Szupertáplálékok a tüdőnek

Nagyon sok olyan táplálék létezik, amelyek pozitívan hatnak a tüdő egészségére. A dohányzás nagyon káros, így jobb arról, minél hamarabb leszokni. Ezzel, és a szupertáplálékokkal, sokat tehetünk a tüdőnk egészségének fenntartása érdekében. Lássuk is, mely

Top 8 immunrendszer erősítő

Top 8 immunrendszer erősítő

Immunrendszerünk fokozásában sokat segíthet a testmozgás, a pozitív életszemlélet és a gyógynövények. Mutatjuk, hogy mivel erősíthetjük az immunrendszerünket, hogy az ellenállóbb legyen a betegségekkel szemben.