Hogyan fogyjak eredményesen?

Legfrissebb cikkek

Sokat tehetünk - Jó szokások és táplálékok az immunrendszer védelmében – az immunrendszer védelmében.

Jó szokások és táplálékok az immunrendszer védelmében

Az immunrendszerünk védelme fontos. Minél több mindent megteszünk annak érdekében, hogy megóvjuk a szervezetünket a kórokozók támadásaival szemben, annál több esélyünk van a betegségek elkerülésére. Mutatjuk is, hogy mit tehetünk az immunrendszerünk védel

Sok élelmiszer és ital - Táplálkozási tanácsok autoimmun betegeknek – fokozza a tüneteket.

Táplálkozási tanácsok autoimmun betegeknek

Az autoimmun betegséget komolyan kell venni, hiszen, ha nem váltunk életmódot, úgy a tünetek felerősödésével kell számolnunk. A cikkben arról olvashat, hogy milyen táplálékok kiiktatásával javulhat az állapot, a közérzet.

Ezért jó a jóga - a jóga nagyon hatékony, számos egészségügyi előnye is van

A jóga top 10 előnye

A testmozgásnak nagyon sok pozitív előnye létezik. A jóga minden életkorban javasolható és mindkét nem csak profitálhat belőle, hiszen nemcsak a testi egészséget biztosítja, de lelkileg és szellemileg is feltölt.

Immunitásfokozás petrezselyemmel - A petrezselyem javítja az immunfunkciókat

Immunitásfokozás petrezselyemmel

Egyes gyógynövények is alkalmasak az immunrendszer fokozására, az immunvédelemre. Most a petrezselyem pozitív tulajdonságait mutatjuk be.

A gyógynövény már bizonyított - Az ashwagandha segíthet az alvásban – az ájurvádikus gyógyászatban.

Az ashwagandha segíthet az alvásban

Az ashwagandha segíthet a mély és pihentető alvásban, amire szükségünk is van, hiszen, ha nem alszunk eleget, akkor az immunrendszerünk le is gyengülhet. Mutatjuk, hogy mennyire hasznos ez a gyógynövény, és miben lehet a segítségünkre.

A nők és a D-vitamin

A nők és a D-vitamin

A D-vitamin elősegíti az immunrendszer jobb védekezőképességét, azonban a nőknek még fokozottabban ügyelni kell ennek a vitaminnak a bevitelére. Mutatjuk is, hogy miért!

Érdemes citrusféléket fogyasztani - Mutatjuk, miért olyan egészséges a citrom – és nem csak a téli hónapokban.

Mutatjuk, miért olyan egészséges a citrom

A citrom savanyú ugyan, de nagyon egészséges. Nagyon sok C-vitamint tartalmaz, amely vitamin az antioxidánsok csoportjába tartozik. A cikkből kiderül, miért is fontos antioxidánsokat fogyasztani.

A cukor sok betegség okozója lehet - Top 9 ok a cukor elkerülésére- ezért is kell elkerülni.

Top 9 ok a cukor elkerülésére

A cukor nagyon egészségtelen, emellett még gyulladást is okoz. A krónikus gyulladás pedig olyan betegségeket okozhat, mint cukorbetegség, szívbetegség, vagy rákos megbetegedés. Mutatjuk, mi mindenre van még káros hatással a cukor.