Természetesen is növelhetjük a teljesítményünket | Niagen® nikotinamid-ribozid-klorid, a B3 vitamin legújabb formája | NAD+

Egy komolyabb munkahelyi megmérettetés, egy vizsgaidőszak, de akár egy családi élethelyzet is megkívánhatja, hogy a megszokottnál nagyobb energiákat mozgósítsunk meg.
Természetesen is növelhetjük a teljesítményünket | Niagen nicotinamide riboside chloride, a B3 vitamin legújabb formája | NAD+ | Mebar

Akadnak tehát olyan kihívások, amikre a szervezetünknek néha egy kis plusz támogatásra van szüksége. Persze ilyenkor a legáltalánosabb tanács, hogy pihenjük ki magunkat és próbáljunk fókuszálni a feladatunkra a lehető legjobban. Viszont ez egyfajta ördögi kör, minél jobban próbálunk kiszakadni az esetleges stresszből, annál görcsösebbé válik az egész, annál nehezebb lesz pihenni, majd újra koncentrálni, és minden kezdődik elölről.

Mit lehet ilyenkor tenni, hogy ne kerüljünk ebbe a felőrlő spirálba? Egy ismert praktika, hogy ilyenkor növelni kell a bevitt magnézium és B-vitamin mennyiségét, de erre talán tapasztalatból is sokan tudják, hogy bár segít, van helyzet, amikor ennél is többre van szükség. Az emberi szervezet sejtjeinek energiatermeléséhez elengedhetetlenül fontos a B3 vitamin és annak legújabb formája nikotinamid-ribozid, ám ennek kellő mennyiségét pótolni ételekből szinte lehetetlen feladat. A sejtjeink energiatermeléséhez ezért szükséges táplálékkigeszítő készítmény, a szabadalmaztatott Niagen® nikotinamid-ribozid-klorid.

A teljesítmény fokozása mellett több előnyös tulajdonsággal bír, ilyen az is, hogy javítja az immunrendszer ellenálló képességét, tehát segít könnyebben szembenézni a stresszhelyzetekkel, illetve a kezelésüket is megkönnyíti. A Niagen® sejtszintű regenerálódást elősegítő étrendkiegészítője tudományos vizsgálatokkal alátámasztott eredményeken alapszik, aminek köszönhetően javul az izomfunkció, tehát a fizikai ellenállóképesség, valamint a memóriát is javítja, nem utolsósorban pedig segíti a koncentrációt, nem csak az agyi funkciók sejtjeinek regenerálásával, de azáltal is, hogy támogatja a megfelelő alvást.

Mindezeken felül még számos az egészségre gyakorolt kedvező hatással rendelkezik, amivel elősegíthetjük, hogy életünk harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb legyen, ennek köszönhetően pedig teljesebb és egészségesebb. A feszült helyzetekben is próbáljunk odafigyelni egészségünkre, és készítsük fel a szervezetünket, hiszen ezen nem veszíthetünk. De ne feledkezzünk meg a mindennapokról sem, hiszen váratlan élethelyzetek mindig adódhatnak életünkben, ahol a Mebar termékei mellettünk állhatnak.Kapcsolódó cikkek

Szupertáplálékok a tüdőnek

Szupertáplálékok a tüdőnek

Nagyon sok olyan táplálék létezik, amelyek pozitívan hatnak a tüdő egészségére. A dohányzás nagyon káros, így jobb arról, minél hamarabb leszokni. Ezzel, és a szupertáplálékokkal, sokat tehetünk a tüdőnk egészségének fenntartása érdekében. Lássuk is, mely

Vitaminok és ásványi anyagok az immunrendszer fokozására

Vitaminok és ásványi anyagok az immunrendszer fokozására

Nagyon sok olyan vitamin és ásványi anyag létezik, amelyek hatékonyak az immunrendszer fokozásában. Amennyiben szeretnénk kicsit megerősíteni az immunrendszerünket, úgy fogyasszuk rendszeresen ezeket a tápanyagokat.

A nők és a D-vitamin

A nők és a D-vitamin

A D-vitamin elősegíti az immunrendszer jobb védekezőképességét, azonban a nőknek még fokozottabban ügyelni kell ennek a vitaminnak a bevitelére. Mutatjuk is, hogy miért!