Természetesen is növelhetjük a teljesítményünket | Niagen® nikotinamid-ribozid-klorid, a B3 vitamin legújabb formája | NAD+

Egy komolyabb munkahelyi megmérettetés, egy vizsgaidőszak, de akár egy családi élethelyzet is megkívánhatja, hogy a megszokottnál nagyobb energiákat mozgósítsunk meg.
Természetesen is növelhetjük a teljesítményünket | Niagen nicotinamide riboside chloride, a B3 vitamin legújabb formája | NAD+ | Mebar

Akadnak tehát olyan kihívások, amikre a szervezetünknek néha egy kis plusz támogatásra van szüksége. Persze ilyenkor a legáltalánosabb tanács, hogy pihenjük ki magunkat és próbáljunk fókuszálni a feladatunkra a lehető legjobban. Viszont ez egyfajta ördögi kör, minél jobban próbálunk kiszakadni az esetleges stresszből, annál görcsösebbé válik az egész, annál nehezebb lesz pihenni, majd újra koncentrálni, és minden kezdődik elölről.

Mit lehet ilyenkor tenni, hogy ne kerüljünk ebbe a felőrlő spirálba? Egy ismert praktika, hogy ilyenkor növelni kell a bevitt magnézium és B-vitamin mennyiségét, de erre talán tapasztalatból is sokan tudják, hogy bár segít, van helyzet, amikor ennél is többre van szükség. Az emberi szervezet sejtjeinek energiatermeléséhez elengedhetetlenül fontos a B3 vitamin és annak legújabb formája nikotinamid-ribozid, ám ennek kellő mennyiségét pótolni ételekből szinte lehetetlen feladat. A sejtjeink energiatermeléséhez ezért szükséges táplálékkigeszítő készítmény, a szabadalmaztatott Niagen® nikotinamid-ribozid-klorid.

A teljesítmény fokozása mellett több előnyös tulajdonsággal bír, ilyen az is, hogy javítja az immunrendszer ellenálló képességét, tehát segít könnyebben szembenézni a stresszhelyzetekkel, illetve a kezelésüket is megkönnyíti. A Niagen® sejtszintű regenerálódást elősegítő étrendkiegészítője tudományos vizsgálatokkal alátámasztott eredményeken alapszik, aminek köszönhetően javul az izomfunkció, tehát a fizikai ellenállóképesség, valamint a memóriát is javítja, nem utolsósorban pedig segíti a koncentrációt, nem csak az agyi funkciók sejtjeinek regenerálásával, de azáltal is, hogy támogatja a megfelelő alvást.

Mindezeken felül még számos az egészségre gyakorolt kedvező hatással rendelkezik, amivel elősegíthetjük, hogy életünk harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb legyen, ennek köszönhetően pedig teljesebb és egészségesebb. A feszült helyzetekben is próbáljunk odafigyelni egészségünkre, és készítsük fel a szervezetünket, hiszen ezen nem veszíthetünk. De ne feledkezzünk meg a mindennapokról sem, hiszen váratlan élethelyzetek mindig adódhatnak életünkben, ahol a Mebar termékei mellettünk állhatnak.Kapcsolódó cikkek

Érdemes citrusféléket fogyasztani - Mutatjuk, miért olyan egészséges a citrom – és nem csak a téli hónapokban.

Mutatjuk, miért olyan egészséges a citrom

A citrom savanyú ugyan, de nagyon egészséges. Nagyon sok C-vitamint tartalmaz, amely vitamin az antioxidánsok csoportjába tartozik. A cikkből kiderül, miért is fontos antioxidánsokat fogyasztani.

Egyes táplálékok - Top 5 fiatalító szupertáplálék – fiatalítanak.

Top 5 fiatalító szupertáplálék

A táplálkozásunkkal igenis befolyásolhatjuk, pontosabban lassíthatjuk az öregedési folyamatokat. Minél több antioxidánsban gazdag szupertáplálékot fogyasztunk, annál tovább maradhatunk fiatalosak. Mutatjuk, melyek ezek a táplálékok!

Az immunrendszerünket fokozhatjuk - Vitaminok és ásványi anyagok az immunrendszer fokozására- vitaminok segítségével.

Vitaminok és ásványi anyagok az immunrendszer fokozására

Nagyon sok olyan vitamin és ásványi anyag létezik, amelyek hatékonyak az immunrendszer fokozásában. Amennyiben szeretnénk kicsit megerősíteni az immunrendszerünket, úgy fogyasszuk rendszeresen ezeket a tápanyagokat.