Legyen Önnek is hófehér, ragyogó mosolya!

A fogak elszíneződésének számos oka lehet, a rendszeres dohányzás, kávé- és teafogyasztás, illetve a vörösbor is hozzájárulhatnak, ahogy az elégtelen szájápolási szokások is jelentősen rontanak a helyzeten, de éppúgy okozhatja a gondot egy gyökérkezelt fog is.
Nem csak a sztárok kiváltsága a hófehér fogsor

Ma már sok klinikán elérhető a fogfehérítés. Az üzletek polcain sorra találkozhatunk olyan termékekkel, amik látványos változást ígérnek – de ennél többet nemigen nyújtanak, hiszen a várt csoda a legtöbbször elmarad. Laikusként nagyon nehéz meghatározni, hogy milyen jellegű fogászati kezelésre van szükségünk. Hiszen a fogak elszíneződését rengeteg dolog okozhatja. Lehet elszíneződött vagy alászuvasodott tömés vagy egy régebbi korona okozta elszíneződés is állhat a háttérben. Ebben az esetben hiába vásárolunk üzletekben drága eszközöket, nem fogjuk elérni a kívánt hatást. Ráadásul hatékony és tartós fogfehérítést, ami a fogat nem károsítja csak bevizsgált minőségi anyagokkal és eljárásokkal lehet garantálni. Ezért csak szakmailag elismert és jól dokumentált fogfehérítő rendszerekben szabad gondolkodni.

A kecskeméti Dentalux Fogászat által alkalmazott fogfehérítés és szükség esetén más fogászati beavatkozások segítségével ragyogóvá varázsolják a mosolyát. A kecskeméti fogorvosi rendelő szakembereinek hála, a rendelőben professzionális kezelésben lehet részünk, mi elsősorban a fogak épségét és szépségét tartja szem előtt. Nem tévedünk, ha megszavazzuk a bizalmat, hiszen a világ legnagyobb fogimplantátum és regeneratív anyagokat gyártó cége, a svájci Straumann referencia rendelőjének választotta a kecskeméti fogászatot, amit a megalapozott szakmai felkészültség és elhivatottság tett lehetővé, amit egy személyben Dr. Kőhalmi Tamás alapító, szakmai vezető is képvisel.

A világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtó kecskeméti rendelőben a legmodernebb amerikai fogfehérítő technológiát alkalmazzák, amivel egy óra alatt akár 6-9 árnyalattal képesek világosabbá varázsolni a fogainkat, fogkárosodás nélkül. A Dent-A-Lux szakemberei csakis elismert és jól dokumentált fogfehérítő rendszerekben bíznak, ezeket használják a pácienseik legnagyobb megelégedésére. Náluk garantált, hogy a fogfehérítés tartós és utópanasz mentes lesz.

Amennyiben szükségét érezzük egy ilyen jellegű beavatkozásnak, feltétlenül konzultáljunk előtte a fogászat szakképzett munkatársaival, hogy valóban a fogfehérítés jelent-e megoldást vagy előtte más fogászati beavatkozásra van szükségünk.

Kapcsolódó cikkek

Az illóolajok - DIY lakásfertőtlenítő teafaolaj és grapefruit illóolajjal – alkalmasak a lakás fertőtlenítésére is.

DIY lakásfertőtlenítő teafaolaj és grapefruit illóolajjal

Egyes illóolajok alkalmasak a fertőtlenítésre is. Ilyen például a teafa illóolaj és a grapefruit illóolaj. Mutatjuk, hogy milyen előnyös tulajdonságai vannak ezeknek az illóolajoknak.

10 érv a mediterrán étrend mellett

10 érv a mediterrán étrend mellett

A mediterrán étrend nem csak nagyon egészséges, de nagyon ízletes is. Amennyiben szeretnénk életmódot váltani, úgy jól tesszük, ha emellett az étrend mellett döntünk, merthogy nagyon sokat tehetünk az egészségünk érdekében. Mutatjuk, hogy hogyan!

Top 8 immunrendszer erősítő

Top 8 immunrendszer erősítő

Immunrendszerünk fokozásában sokat segíthet a testmozgás, a pozitív életszemlélet és a gyógynövények. Mutatjuk, hogy mivel erősíthetjük az immunrendszerünket, hogy az ellenállóbb legyen a betegségekkel szemben.