Legyen Önnek is hófehér, ragyogó mosolya!

A fogak elszíneződésének számos oka lehet, a rendszeres dohányzás, kávé- és teafogyasztás, illetve a vörösbor is hozzájárulhatnak, ahogy az elégtelen szájápolási szokások is jelentősen rontanak a helyzeten, de éppúgy okozhatja a gondot egy gyökérkezelt fog is.
Nem csak a sztárok kiváltsága a hófehér fogsor

Ma már sok klinikán elérhető a fogfehérítés. Az üzletek polcain sorra találkozhatunk olyan termékekkel, amik látványos változást ígérnek – de ennél többet nemigen nyújtanak, hiszen a várt csoda a legtöbbször elmarad. Laikusként nagyon nehéz meghatározni, hogy milyen jellegű fogászati kezelésre van szükségünk. Hiszen a fogak elszíneződését rengeteg dolog okozhatja. Lehet elszíneződött vagy alászuvasodott tömés vagy egy régebbi korona okozta elszíneződés is állhat a háttérben. Ebben az esetben hiába vásárolunk üzletekben drága eszközöket, nem fogjuk elérni a kívánt hatást. Ráadásul hatékony és tartós fogfehérítést, ami a fogat nem károsítja csak bevizsgált minőségi anyagokkal és eljárásokkal lehet garantálni. Ezért csak szakmailag elismert és jól dokumentált fogfehérítő rendszerekben szabad gondolkodni.

A kecskeméti Dentalux Fogászat által alkalmazott fogfehérítés és szükség esetén más fogászati beavatkozások segítségével ragyogóvá varázsolják a mosolyát. A kecskeméti fogorvosi rendelő szakembereinek hála, a rendelőben professzionális kezelésben lehet részünk, mi elsősorban a fogak épségét és szépségét tartja szem előtt. Nem tévedünk, ha megszavazzuk a bizalmat, hiszen a világ legnagyobb fogimplantátum és regeneratív anyagokat gyártó cége, a svájci Straumann referencia rendelőjének választotta a kecskeméti fogászatot, amit a megalapozott szakmai felkészültség és elhivatottság tett lehetővé, amit egy személyben Dr. Kőhalmi Tamás alapító, szakmai vezető is képvisel.

A világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtó kecskeméti rendelőben a legmodernebb amerikai fogfehérítő technológiát alkalmazzák, amivel egy óra alatt akár 6-9 árnyalattal képesek világosabbá varázsolni a fogainkat, fogkárosodás nélkül. A Dent-A-Lux szakemberei csakis elismert és jól dokumentált fogfehérítő rendszerekben bíznak, ezeket használják a pácienseik legnagyobb megelégedésére. Náluk garantált, hogy a fogfehérítés tartós és utópanasz mentes lesz.

Amennyiben szükségét érezzük egy ilyen jellegű beavatkozásnak, feltétlenül konzultáljunk előtte a fogászat szakképzett munkatársaival, hogy valóban a fogfehérítés jelent-e megoldást vagy előtte más fogászati beavatkozásra van szükségünk.

Kapcsolódó cikkek

6 turbótipp a szemszárazság ellen

6 turbótipp a szemszárazság ellen

Néhány egyszerű szokással megelőzhető a fájdalmas szemgyulladás.

Rehabilitál és erősít: ezért próbáld ki a pilatest

Rehabilitál és erősít: ezért próbáld ki a pilatest

A pilates egy olyan edzésforma, amely az egész világon egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

5 dolog, amit nem tudtál a másnaposságról - A másnaposság és az alkohol is káros az egészségre

5 dolog, amit nem tudtál a másnaposságról

A másnaposság akkor alakul ki, ha előző nap túl sok alkoholt fogyasztottunk. Ha lehet, ne vidd túlzásba az alkoholfogyasztást. A cikkből kiderül, hogy mit is kell tudni a másnaposságról.