Legyen Önnek is hófehér, ragyogó mosolya!

A fogak elszíneződésének számos oka lehet, a rendszeres dohányzás, kávé- és teafogyasztás, illetve a vörösbor is hozzájárulhatnak, ahogy az elégtelen szájápolási szokások is jelentősen rontanak a helyzeten, de éppúgy okozhatja a gondot egy gyökérkezelt fog is.
Nem csak a sztárok kiváltsága a hófehér fogsor

Ma már sok klinikán elérhető a fogfehérítés. Az üzletek polcain sorra találkozhatunk olyan termékekkel, amik látványos változást ígérnek – de ennél többet nemigen nyújtanak, hiszen a várt csoda a legtöbbször elmarad. Laikusként nagyon nehéz meghatározni, hogy milyen jellegű fogászati kezelésre van szükségünk. Hiszen a fogak elszíneződését rengeteg dolog okozhatja. Lehet elszíneződött vagy alászuvasodott tömés vagy egy régebbi korona okozta elszíneződés is állhat a háttérben. Ebben az esetben hiába vásárolunk üzletekben drága eszközöket, nem fogjuk elérni a kívánt hatást. Ráadásul hatékony és tartós fogfehérítést, ami a fogat nem károsítja csak bevizsgált minőségi anyagokkal és eljárásokkal lehet garantálni. Ezért csak szakmailag elismert és jól dokumentált fogfehérítő rendszerekben szabad gondolkodni.

A kecskeméti Dentalux Fogászat által alkalmazott fogfehérítés és szükség esetén más fogászati beavatkozások segítségével ragyogóvá varázsolják a mosolyát. A kecskeméti fogorvosi rendelő szakembereinek hála, a rendelőben professzionális kezelésben lehet részünk, mi elsősorban a fogak épségét és szépségét tartja szem előtt. Nem tévedünk, ha megszavazzuk a bizalmat, hiszen a világ legnagyobb fogimplantátum és regeneratív anyagokat gyártó cége, a svájci Straumann referencia rendelőjének választotta a kecskeméti fogászatot, amit a megalapozott szakmai felkészültség és elhivatottság tett lehetővé, amit egy személyben Dr. Kőhalmi Tamás alapító, szakmai vezető is képvisel.

A világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtó kecskeméti rendelőben a legmodernebb amerikai fogfehérítő technológiát alkalmazzák, amivel egy óra alatt akár 6-9 árnyalattal képesek világosabbá varázsolni a fogainkat, fogkárosodás nélkül. A Dent-A-Lux szakemberei csakis elismert és jól dokumentált fogfehérítő rendszerekben bíznak, ezeket használják a pácienseik legnagyobb megelégedésére. Náluk garantált, hogy a fogfehérítés tartós és utópanasz mentes lesz.

Amennyiben szükségét érezzük egy ilyen jellegű beavatkozásnak, feltétlenül konzultáljunk előtte a fogászat szakképzett munkatársaival, hogy valóban a fogfehérítés jelent-e megoldást vagy előtte más fogászati beavatkozásra van szükségünk.

Kapcsolódó cikkek

Ezért jó a jóga - a jóga nagyon hatékony, számos egészségügyi előnye is van

A jóga top 10 előnye

A testmozgásnak nagyon sok pozitív előnye létezik. A jóga minden életkorban javasolható és mindkét nem csak profitálhat belőle, hiszen nemcsak a testi egészséget biztosítja, de lelkileg és szellemileg is feltölt.

Hogyan legyünk egészségesek?

Hogy maradhatunk egészségesek télen? 2. rész

“Maradjunk egészségesek!” — Ebben az évben olyan gyakran halljuk ezt a mondatot, mint előtte soha. De ez hogyan tud megvalósulni? Hogy tudunk például jól megelőzni egy meghűlést? Megpróbáljuk most bemutatni mit tehetünk az egészségünk megőrzése érdekében

Sok élelmiszer és ital - Táplálkozási tanácsok autoimmun betegeknek – fokozza a tüneteket.

Táplálkozási tanácsok autoimmun betegeknek

Az autoimmun betegséget komolyan kell venni, hiszen, ha nem váltunk életmódot, úgy a tünetek felerősödésével kell számolnunk. A cikkben arról olvashat, hogy milyen táplálékok kiiktatásával javulhat az állapot, a közérzet.