Itt a cukormentes Spájz Gyömbérszörp és a cukormentes Spájz Levendulaszörp

Végre szörpből is választhatunk cukormenteset!
Cukormentes szörp - itt a Spájz Gyömbérszörp és Spájz Levendulaszörp

Ha ma beírjuk a Google keresőjébe azt a szót, hogy cukormentes, hihetetlen kínálat tárul elénk. Talán bátran kijelenthetjük, hogy mostanra már minden élelmiszerből létezik ilyen változat. Van, aki divatból vásárolja őket, de a többség már tudatosan keresi ezeket a termékeket például egy egészségügyi panasz miatt. A gyártóknak is folyamatosan készen kell állnia a fogyasztói szokások változására és igényeik folyamatos kielégítésére, mikor új termékekben, új ízekben gondolkodnak.

Így történt ez a közkedvelt keszthelyi családi vállalkozás, a Spájz Szörp esetében is. Portfóliójukban sokáig csak a hagyományos szörpök voltak megtalálhatóak, mindegyik címkéjén a hozzávalók között ott szerepelt a cukor. A tavalyi év közepéig elsősorban vendéglátóegységeket ellátó hazai vállalkozás egy pár éve partnereitől visszajelzésként tapasztalta, hogy a fogyasztók egyre jobban keresik a cukormentes szörpöket, mikor a nap végén beülnek egyet lazítani. Így aztán a Spájz Szörp is „kísérletezésbe” kezdett, hogy a fix, kimagasló minőséget hogyan tudják megőrizni, ha a jól bevált alapanyagot lecserélik. Az íz mellett az eltarthatóság is nagyon fontos tényező, mivel a cég 12 hónapos garanciát vállal bontatlan termékei kifogástalan minőségére is.

Az egyik legnépszerűbb íz a Spájz Levendula volt, így annak cukormentesítésével indítottak. A cukrot szukralózra cserélték, de minden más változatlan minőségben volt jelen a termékben. A siker nem maradt el, a vendéglátóhelyek hamar rendelni kezdték és örömmel írták ki az itallapra, hogy a közkedvelt Spájz Levendulaszörp már cukormentes változatban is elérhető. Természetesen hamarosan jött az igény a tovább ízek mentesítésére. Második íznek a Spájz Gyömbérszörpöt választották, mivel ez az az szörp, amely a téli hidegben forró vízzel hígítva legalább olyan élvezetet nyújt, mint nyáron jégkockával készítve. Mindemellett a gyömbér számtalan pozitív hatásáról is ismert, így ennek a bővítésével egy egész évben népszerű terméket tudtak a vendéglátóhelyek rendelkezésére bocsájtani. A cukormentes Spájz Gyömbérszörp is hamar népszerű lett és idén ismét egy új cukormentes íz bevezetésén dolgozik a csapat. Cukorbeteg vásárlók számára is ideális választás a cukormentes Spájz Levendulaszörp és a cukormentes Spájz Gyömbérszörp. A most készülő íz gyümölcsalapú lesz, az gyümölcscukrot továbbra is tartalmazni fog, de aki nyersen fogyaszthatja a gyümölcsöt, annak a szörp változat is tökéletes választás lesz továbbra is. A megjelenést a szörpszezon kezdetére tervezik.

A tavalyi év során elindult a Spájz Szörp saját webshopja, így a vendéglátóhelyek zárvatartása alatt sem maradunk Spájz Szörpök nélkül. Érdemes ellátogatni a www.spajzszorp.hu oldalra, ahol részletes leírásokat és kalóriatáblázatot is találunk 1-1 Spájz Szörphöz. A közösségi oldalakon is aktív résztvevők, ahol mindig értesülhetünk a legfrissebb hírekről, újdonságokról és akciókról. Próbáljátok ki ti is!

Kapcsolódó cikkek

Hogyan legyünk egészségesek?

Hogy maradhatunk egészségesek télen? 2. rész

“Maradjunk egészségesek!” — Ebben az évben olyan gyakran halljuk ezt a mondatot, mint előtte soha. De ez hogyan tud megvalósulni? Hogy tudunk például jól megelőzni egy meghűlést? Megpróbáljuk most bemutatni mit tehetünk az egészségünk megőrzése érdekében

Ezért jó a jóga - a jóga nagyon hatékony, számos egészségügyi előnye is van

A jóga top 10 előnye

A testmozgásnak nagyon sok pozitív előnye létezik. A jóga minden életkorban javasolható és mindkét nem csak profitálhat belőle, hiszen nemcsak a testi egészséget biztosítja, de lelkileg és szellemileg is feltölt.

Fontos az alvás! - Hogyan aludhatjuk erőssé az immunrendszerünket?

Hogyan aludhatjuk erőssé az immunrendszerünket?

Bizonyított tény, hogy aki kialussza magát, könnyebben küzd meg a kórokozókkal.