Itt a cukormentes Spájz Gyömbérszörp és a cukormentes Spájz Levendulaszörp

Végre szörpből is választhatunk cukormenteset!
Cukormentes szörp - itt a Spájz Gyömbérszörp és Spájz Levendulaszörp

Ha ma beírjuk a Google keresőjébe azt a szót, hogy cukormentes, hihetetlen kínálat tárul elénk. Talán bátran kijelenthetjük, hogy mostanra már minden élelmiszerből létezik ilyen változat. Van, aki divatból vásárolja őket, de a többség már tudatosan keresi ezeket a termékeket például egy egészségügyi panasz miatt. A gyártóknak is folyamatosan készen kell állnia a fogyasztói szokások változására és igényeik folyamatos kielégítésére, mikor új termékekben, új ízekben gondolkodnak.

Így történt ez a közkedvelt keszthelyi családi vállalkozás, a Spájz Szörp esetében is. Portfóliójukban sokáig csak a hagyományos szörpök voltak megtalálhatóak, mindegyik címkéjén a hozzávalók között ott szerepelt a cukor. A tavalyi év közepéig elsősorban vendéglátóegységeket ellátó hazai vállalkozás egy pár éve partnereitől visszajelzésként tapasztalta, hogy a fogyasztók egyre jobban keresik a cukormentes szörpöket, mikor a nap végén beülnek egyet lazítani. Így aztán a Spájz Szörp is „kísérletezésbe” kezdett, hogy a fix, kimagasló minőséget hogyan tudják megőrizni, ha a jól bevált alapanyagot lecserélik. Az íz mellett az eltarthatóság is nagyon fontos tényező, mivel a cég 12 hónapos garanciát vállal bontatlan termékei kifogástalan minőségére is.

Az egyik legnépszerűbb íz a Spájz Levendula volt, így annak cukormentesítésével indítottak. A cukrot szukralózra cserélték, de minden más változatlan minőségben volt jelen a termékben. A siker nem maradt el, a vendéglátóhelyek hamar rendelni kezdték és örömmel írták ki az itallapra, hogy a közkedvelt Spájz Levendulaszörp már cukormentes változatban is elérhető. Természetesen hamarosan jött az igény a tovább ízek mentesítésére. Második íznek a Spájz Gyömbérszörpöt választották, mivel ez az az szörp, amely a téli hidegben forró vízzel hígítva legalább olyan élvezetet nyújt, mint nyáron jégkockával készítve. Mindemellett a gyömbér számtalan pozitív hatásáról is ismert, így ennek a bővítésével egy egész évben népszerű terméket tudtak a vendéglátóhelyek rendelkezésére bocsájtani. A cukormentes Spájz Gyömbérszörp is hamar népszerű lett és idén ismét egy új cukormentes íz bevezetésén dolgozik a csapat. Cukorbeteg vásárlók számára is ideális választás a cukormentes Spájz Levendulaszörp és a cukormentes Spájz Gyömbérszörp. A most készülő íz gyümölcsalapú lesz, az gyümölcscukrot továbbra is tartalmazni fog, de aki nyersen fogyaszthatja a gyümölcsöt, annak a szörp változat is tökéletes választás lesz továbbra is. A megjelenést a szörpszezon kezdetére tervezik.

A tavalyi év során elindult a Spájz Szörp saját webshopja, így a vendéglátóhelyek zárvatartása alatt sem maradunk Spájz Szörpök nélkül. Érdemes ellátogatni a www.spajzszorp.hu oldalra, ahol részletes leírásokat és kalóriatáblázatot is találunk 1-1 Spájz Szörphöz. A közösségi oldalakon is aktív résztvevők, ahol mindig értesülhetünk a legfrissebb hírekről, újdonságokról és akciókról. Próbáljátok ki ti is!

Kapcsolódó cikkek

Top 8 immunrendszer erősítő

Top 8 immunrendszer erősítő

Immunrendszerünk fokozásában sokat segíthet a testmozgás, a pozitív életszemlélet és a gyógynövények. Mutatjuk, hogy mivel erősíthetjük az immunrendszerünket, hogy az ellenállóbb legyen a betegségekkel szemben.

Hogyan legyünk egészségesek?

Hogy maradhatunk egészségesek télen? 2. rész

“Maradjunk egészségesek!” — Ebben az évben olyan gyakran halljuk ezt a mondatot, mint előtte soha. De ez hogyan tud megvalósulni? Hogy tudunk például jól megelőzni egy meghűlést? Megpróbáljuk most bemutatni mit tehetünk az egészségünk megőrzése érdekében

Hogyan maradjunk egészségesek?

Hogy maradhatunk egészségesek télen? 1. rész

“Maradjunk egészségesek!” — Ebben az évben olyan gyakran halljuk ezt a mondatot, mint előtte soha. De ez hogyan tud megvalósulni? Hogy tudunk például jól megelőzni egy meghűlést? Megpróbáljuk most bemutatni mit tehetünk az egészségünk megőrzése érdekében