Lehetséges a biztos fogyás sétával is

A szabadban, de akár a négy fal között is komoly eredményeket érhetünk el a sétával és gyaloglással.
Lehetséges a biztos fogyás futópadon sétálva is

Amikor sportolásra, de legalábbis mozgásra adjuk a fejünket, akkor a séta gyakran kimarad a választható lehetőségek közül, pedig érdemes vele számolni. Mégpedig azért, mert ahogy minden mozgásformának, a gyaloglásnak is a rendszerességben rejlik az ereje, abban viszont nagyon.

Ha szeretnénk megszabadulni a ránk rakódott feleslegtől, akkor kíméletes módja ennek, ha rászokunk a sétára. Az izületeinket nem terheli, és ha a szabadban végezzük, még összeköthetjük a teendőink ellátásával is, hiszen néhány buszmegállónyi utazás gyalogos helyettesítése is jó alap. Rossz idő esetén, és sok otthoni elfoglaltság mellett persze keveseknek van kedve ahhoz, hogy a városban szaladgáljanak. Ideális megoldás ezekre a problémákra egy futópad, ami jóval többre képes, mint elsőre gondolnánk.

A séta csökkenti a stresszt, segít kikapcsolni kicsit, és a tévhitekkel ellentétben a fogyásban is nagy szerepet játszik, nem mellesleg gyorsítja az anyagcserét és jót tesz a szívünknek is. A futópad ebben úgy lehet segítségünkre, hogy elfelejtjük azt a képet, ahogy valaki a kengyelfutó gyalogkakukk sebességével teper rajta, és megismerjük rendesen az eszköz kínálta lehetőségeket. Ugyanis az emelkedő vagy lejtő funkciók alkalmazásának segítségével annyi kalóriát égethetünk el, mint egy kiadós futással. Komolyabb terhelés nélkül, a saját tempónkban végezhetjük a mozgást, amit néha felturbózhatunk, és lelassíthatunk kicsit.

Ha egy ilyen gépet választunk, az meg is könnyítheti a dolgunk, hiszen folyamatosan látjuk majd a teljesítményünket, eredményeinket, amik motiválhatnak, illetve a fejlődésünket is segítik. Nem kell tehát félni a futópadoktól, nem kötelező maratonokat futni rajta, akár tévézés közben is megmászhatunk egy emelkedőt a segítségével, mialatt egy teljes ebédnyi kalóriát mozgunk le izmaink és szívünk karban tartása közben.Kapcsolódó cikkek

Sok élelmiszer és ital - Táplálkozási tanácsok autoimmun betegeknek – fokozza a tüneteket.

Táplálkozási tanácsok autoimmun betegeknek

Az autoimmun betegséget komolyan kell venni, hiszen, ha nem váltunk életmódot, úgy a tünetek felerősödésével kell számolnunk. A cikkben arról olvashat, hogy milyen táplálékok kiiktatásával javulhat az állapot, a közérzet.

A cukor sok betegség okozója lehet - Top 9 ok a cukor elkerülésére- ezért is kell elkerülni.

Top 9 ok a cukor elkerülésére

A cukor nagyon egészségtelen, emellett még gyulladást is okoz. A krónikus gyulladás pedig olyan betegségeket okozhat, mint cukorbetegség, szívbetegség, vagy rákos megbetegedés. Mutatjuk, mi mindenre van még káros hatással a cukor.

Hogyan fogyjak eredményesen?

Hogyan fogyjak eredményesen?

A megoldás a személyre szabott menüsorokban keresendő.