Nem csak a sztárok kiváltsága a hófehér fogsor!

A fogak elszíneződésének számos oka lehet, a rendszeres dohányzás, kávé- és teafogyasztás, illetve a vörösbor is hozzájárulhatnak, ahogy az elégtelen szájápolási szokások is jelentősen rontanak a helyzeten, de éppígy okozhatja a gondot egy gyökérkezelt fog is.
Nem csak a sztárok kiváltsága a hófehér fogsor

Ma már korántsem csupán úri mulatság a fogfehérítés. Az üzletek polcain sorra találkozhatunk olyan termékekkel, amik látványos változást ígérnek – de ennél többet nemigen nyújtanak, hiszen a várt csoda a legtöbbször elmarad. Ezek a termékek csak rontanak a fogak állapotán, arról nem is beszélve, hogy laikusként nagyon nehéz meghatározni, hogy milyen jellegű fogászati kezelésre van szükségünk. Így tehát az üzletekben megvásárolható különféle eszközöket csak a saját felelősségünkre alkalmazzuk, hiszen nagy eséllyel csak rontunk a helyzeten.

Így tehát, ha szeretnénk csatlakozni azok táborához, akik a fogfehérítés segítségével tettek szert csábító mosolyra, akkor ne habozzunk, és forduljunk szakemberhez. A Dentalux kecskeméti fogászati rendelőjében professzionális kezelésben lehet részünk, ami egy ilyenfajta beavatkozásnál nem elhanyagolható szempont, hiszen a fogaink épségéről és szépségéről van szó. Nem tévedünk, ha megszavazzuk a bizalmat, hiszen a a világ legnagyobb fogimplantátum és regeneratív anyagokat gyártó cége, a svájci Straumann referencia rendelőjének választotta a kecskeméti fogászatot, amit a megalapozott szakmai felkészültség és elhivatottság tett lehetővé, amit egy személyben Dr. Kőhalmi Tamás alapító, szakmai vezető is képvisel.

A világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtó kecskeméti rendelőben a legmodernebb amerikai fogfehérítő technológiát alkalmazzák, ami akár egy óra alatt is képes 8-14 árnyalattal világosabbá varázsolni a fogainkat, mindezt minimális fogkárosodás nélkül. A Dent-A-Lux szakemberei tehát csakis elismert és jól dokumentált fogfehérítő rendszerekben bíznak, illetve ezeket használják a pácienseik legnagyobb megelégedésére. Amennyiben szükségét érezzük egy ilyen jellegű beavatkozásnak, mindenképpen konzultáljunk előtte a fogászat szakképzett munkatársaival, akiknek segítségével kiderülhet, hogy valóban a fogfehérítés jelent-e megoldást.

Szerző: Galambos Dániel
Fotó: Illusztráció/Unsplash

Kapcsolódó cikkek

Mik azok a probiotikumok és miben segíthetnek?

Mik azok a probiotikumok és miben segíthetnek?

A probiotikumok az emésztőrendszerünkben természetes módon megtalálható, jótékony hatású mikroorganizmusok.

A betegségek elkerülhetők - 10 érv a mediterrán étrend mellett - ha megváltoztatjuk a táplálkozási szokásainkat.

10 érv a mediterrán étrend mellett

A mediterrán étrend nem csak nagyon egészséges, de nagyon ízletes is. Amennyiben szeretnénk életmódot váltani, úgy jól tesszük, ha emellett az étrend mellett döntünk, merthogy nagyon sokat tehetünk az egészségünk érdekében. Mutatjuk, hogy hogyan!

Hogyan legyünk egészségesek?

Hogy maradhatunk egészségesek télen? 2. rész

“Maradjunk egészségesek!” — Ebben az évben olyan gyakran halljuk ezt a mondatot, mint előtte soha. De ez hogyan tud megvalósulni? Hogy tudunk például jól megelőzni egy meghűlést? Megpróbáljuk most bemutatni mit tehetünk az egészségünk megőrzése érdekében